Foto: AP/Scanpix

UEFA Čempionu līgā otrdien H grupas spēlē divu futbola milžu cīņā starp "AC Milan" un "Barcelona" uzvarētājs tā arī netika noskaidrots – rezultāts 1:1.

Abi vārti tika gūti jau pirmajā puslaikā. Spēles devītajā minūtē Robinju pēc saspēles ar Kakā vadībā izvirzīja "AC Milan", bet 23.minūtē pēc Andresa Injestas piespēles soda laukumā Lionels Mesi izlīdzināja rezultātu.

Vēl H grupā otrdien Glāzgovas "Celtic" savā laukumā ar 2:1 (1:0) pieveica Amsterdamas "Ajax", saasinot cīņu par otro vietu grupā.

Visu grupu spēļu rezultātus un kopvērtējuma tabulas var apskatīt "Delfi" speciālajā sadaļā – Čempionu līga.

Tikmēr trešo uzvaru trīs spēlēs izcīnīja Madrides "Atletico", kas G grupā viesos ar 3:0 pieveica Vīnes "Austria". Vēl šajā grupā Sanktpēterburgas "Zeņit" viesos ar 1:0 pieveica "Porto", izvirzoties otrajā vietā kopvērtējumā.

Sarežģīta situācija pēc pirmā apļa izveidojusies F grupā, kur trīs komandām tagad ir pa sešiem punktiem. Otrdien šajā grupā Dortmundes "Borussia" viesos ar 2:1 uzvarēja "Arsenal", bet "Napoli" ar tādu pašu rezultātu viesos pieveica Marseļas "Olympique", kas piedzīvoja trešo zaudējumu trīs spēlēs.

Vēl otrdien F grupā "Chelsea" viesos ar 3:0 uzvarēja "Schalke 04", bet Bukarestē neizšķirti 1:1 noslēdzās cīņa starp vietējo "Steaua" un "Basel".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!