Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Slavenais Anglijas futbola klubs Mančestras "United", kas pašlaik piedzīvo sarežģītu laiku, no Spānijas vienības Madrides "Real" iegādāsies brazīliešu pussargu Kazemiru, vēsta ārzemju mediji.

Tikmēr "Real" galvenais treneris Karlo Ančeloti jau atklājis, ka Kazemiru vēlas atstāt Madrides klubu un doties pretī jauniem izaicinājumiem, informē BBC. Tiek lēsts, ka šis futbolists Mančestras vienībai izmaksās 60 miljonus eiro, bet vēl desmit miljoni tiks samaksāti, ja spēlētājis un pati komanda izpildīs dažādus līguma noteikumus, kas saistīti ar sasniegumiem laukumā.


Par 30 gadus vecā Brazīlijas izlases pussarga došanos uz Mančestras "United" mēļo jau visu šo nedēļu. Futbolistu pārliecinājušas angļu kluba finansiālās iespējas - viņš tiks pie ievērojama algas pielikuma un ilgtermiņa līguma četru gadu veidolā.

Tiesa, kādreizējais Anglijas flagmanis Mančestras "United" šobrīd atrodas smagā posmā, jaunā galvenā trenera Ērika ten Hāga ēra nav sākusies veiksmīgi. Klubs Anglijas Premjerlīgas sezonu sācis ar zaudējumiem abās spēlēs, turklāt pret ne augstākā kalibra pretiniekiem - Braitonas un Havas "Albion" (1:2) un "Brentford" (0:4). Savukārt pirmdien jāspēlē pret jaudīgo "Liverpool". Komandas sniegums bijis ļoti blāvs, neoficiāli tiek runāts par spēlētāju attieksmes problēmām un nesaskaņām ģērbtuvē, bet šonedēļ uzvirmojusi informācija, ka klubs varētu tikt pārdots.

Kazemiru Madridē bijis jau kopš 2013. gada. Ar Spānijas klubu viņš trīs reizes uzvarējis Spānijas čempionātā, piecas reizes UEFA Čempionu līgā (tostarp šogad) un ieguvis vēl vairākus titulus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!