Foto: AP/Scanpix/LETA

Slavenais portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu, kurš vēlas atstāt Mančestras "United", pirmdien atgriezīsies Anglijā, lai pārrunātu savu nākotni ar kluba pārstāvjiem, vēsta "The Athletic".

Ronaldu ģimenes apsvērumu dēļ šajā starpsezonā nav bijis ar Mančestras "United" komandu, kas jaunajai sezonai gatavojas jau aptuveni mēnesi un nesen noslēdza tūri Taizemē un Austrālijā. Tāpat 37 gadus vecais uzbrucējs vēl nav aizvadījis nevienu treniņu jaunā vienības galvenā trenera Ērika ten Hāga vadībā.

Ronaldu pēdējās nedēļās atradās Portugālē un aizvadīja individuālus treniņus. Šī mēneša sākumā parādījās informācija, ka portugālis vēlas atstāt Mančestras "United". Kā viens no galvenajiem iemesliem tiek minēts komandas palikšana ārpus nākamās sezonas UEFA Čempionu līgas dalībnieču pulka un arī pasivitāte transfēru tirgū.

"The Athletic" vēsta, ka Ronaldu pirmdien ieradīsies Mančestrā, lai ar kluba vadību diskutētu par savu nākotni. Klubs gan nevēlas viņu pārdot, turklāt arī ten Hāgs vairākkārt jau uzsvēris, ka rēķinās ar portugāļa palīdzību.

Pagaidām nav skaidrs, vai Ronaldu tuvākajās dienās uzsāks treniņus arī ar komandu, taču esot plānota individuāla saruna ar ten Hāgu.

"The Athletic" norāda, ka Ronaldu palikšana Mančestras "United" komandā kļūst arvien ticamāka. Komanda nupat atgriezusies no tūres un treniņus atsāks otrdien. Augusta izskaņā tai vēl paredzētas divas pārbaudes spēles, bet jaunā Anglijas premjerlīgas sezona tiks uzsākta 7. augustā.

Iepriekš Ronaldu vārds tika locīts ar iespējamu transfēru uz Minhenes "Bayern" un Londonas "Chelsea", tāpat bieži runāts par pāreju uz Madrides "Atletico".

Ronaldu līgums vēl ir spēkā vienu gadu. Pagājušajā sezonā viņš atgriezās Mančestras "United" un bija vienības labākais vārtu guvējs - visos turnīros 24 vārti 39 spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!