Foto: AFP/Scanpix
Pēc "Libertadores Cup" finālsērijas atbildes spēles, kurā tikās Kolumbijas "Atletico Nacional" un Ekvadoras "Independiente del Valle", nogalināti trīs līdzjutēji, ziņo aģentūra AP.

Pēc šā mača, kas notika Medeljinas pilsētā Kolumbijā, policija fiksējusi ap 600 ielu kautiņus, kuros bojā gāja trīs cilvēki. Viens no nogalinātajiem bijis "Atletico" kreklā, viņam nāvējošus ievainojumus izdarījis "Independente" atbalstītājs, informē policija.

Par "Libertadores" kausa ieguvējiem šosezon kļuva "Atletico", kas divu spēļu summā pārspēja "Independiente del Valla" ar 2:1. Pirmā spēle Ekvadorā noslēdzās ar neizšķirtu 1:1.

"Atletico Nacional" tā bija pirmā uzvara "Libertadores" kausā kopš 1989. gada. Tagad Kolumbijas klubs var gatavoties čempionu spēlei Japānā, kur tiksies ar UEFA Čempionu līgas uzvarētājiem "Real Madrid" un piecām citām lielāko futbola turnīru uzvarētājkomandām.

Dienvidamerikas kontinenta otrajā lielākajā klubu turnīrā "Copa Sudamericana", kas ir UEFA Eiorpas līgas analogs, uzvarēja "Santa Fe" komanda, tādējādi pirmo reizi vēsturē Kolumbijas futbola klubi ir triumfējuši abos lielākajos kontinenta turnīros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!