Latvijas kausa futbolā čempione "Rīgas Futbola skola" (RFS) ceturtdien sastāvu papildinājusi ar Brazīlijas uzbrucēju Emersonu Deoklesianu, klubs vēstī sociālajā vietnē "Twitter".

"RFS komandas rindām pievienojies 20 gadus vecais brazīliešu izcelsmes priekšējās zonas spēlētājs – Emersons Deoklesianu," pausts ierakstā.

Futbolists iepriekš pārstāvēja Brazīlijas piektās augstākās līgas komandu "Vila Nova", bet februārī nonāca Horvātijas spēcīgākās līgas klubā Zagrebas "Lokomotiva", kas viņu bija izīrējusi uzbrucēja dzimtenes vienībai.

Horvātijas līgā viņš laukumā devās vien trīs spēlēs, taču vārtus gūt viņam neizdevās.

Jau ziņots, ka "Rīgas Futbola skolu" (RFS) vairs nevadīs tās bijušais galvenais treneris lietuviešu speciālists Valds Dambrausks.

Savukārt iepriekš vienību papildināja japāņu pussargs Tacuro Nagamacu, pussarga un uzbrukuma pozīcijā spēlējošo ukraini Vitāliju Kvašuku. Tāpat komandai šajā starpsezonā pievienojies baltkrievu aizsargs Mihails Babičevs un slovēnis Žiga Lipuščeks.

Lai arī pēc iepriekšējās sezonas beigām Kaspars Ikstens nespēja panākt vienošanos ar RFS, abas puses februāra vidū atrada kopsaucēju, kā rezultātā pieredzējušais vārtu vīrs arī šajā sezonā pārstāvēs Latvijas vicečempioni.

RFS aizvadītajā sezonā triumfēja Latvijas kausa izcīņā, iegūstot savu pirmo trofeju kluba vēsturē, bet virslīgā rīdzinieki izcīnīja sudraba godalgas.

Futbola klubs "Liepāja" sastāvu papildinājis ar uzbrucēju Dimitro Semiņevu, kurš iepriekš prasmes spodrināja Ukrainas spēcīgākā čempionāta vienībā Odesas "Chernomorets".

Uzbrucējs iepriekšējā sezonā Odesas komandā kopumā piedalījās 14 spēlēs, kurās izcēlās ar vieniem gūtiem vārtiem. Savukārt šajā sezonā viņš spēlēja pēc spēka otrajā līgā, kur sešos dueļos ar rezultativitāti nav izcēlies.

Iepriekš kurzemniekiem pievienojās tunisietis Rami Beduī un brazīlietis Žersons Gimaraess Fereira. Tāpat komandā būs redzami Artūrs Karaušausks un Edgars Vardanjans, bet janvārī klubu pameta talantīgais pussargs Kristers Tobers, kurš uz īres līguma pamata nonāca Gdaņskas "Lechia" vienībā.

2020. gada futbola virslīgas sezona sāksies 13. martā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!