Foto: EPA/Scanpix/LETA

Latvijas klubs "Riga FC" ceturtdien UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas "play-off" kārtas pirmajā spēlē viesos tiksies ar Dānijas spēcīgāko vienību "Kobenhavn", un spēles dienā televīzijas kanāls "Sportacentrs.com TV" ieguvis tiesības pārraidīt šo dueli.

"Sportacentrs.com TV" maču translēs sadarbībā ar "Riga Football Club". "Telia Parken" stadionā spēle sāksies pulksten 20:45.

"Riga FC" aizvada lielisku sezonu starptautiskajā arēnā un nonākusi divu soļu attālumā no dalības UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā. Lai tur nonāktu, jāpārvar vēl tikai pēdējā barjera dāņu kluba "Kobenhavn" veidolā. "Mēģināsim izdarīt visu iespējamo. Puišiem teicu, ka tas mums ir sapnis. Varbūt kādam tā ir vienīgā iespēja iekļūt grupu turnīrā. Līdz pēdējam momentam ir jācīnās par šo sapni, citādi pēc tam var sanākt nožēlot. Atdosim visus spēkus, lai sasniegtu labu rezultātu," spēli piesaka rīdzinieku galvenais treneris Mihails Koņevs.

"Riga" šajā sezonā pulcējusi spēcīgu sastāvu ar dziļām rezervēm, kas ļāvis sasniegt augstvērtīgu rezultātu visos turnīros, kuros komanda piedalās – "Optibet Virslīgā" (tabulas līdere), Latvijas kausā (komanda jau pusfinālā) un Eiropas līgā, kur pirmo reizi aizvadīto desmit gadu laikā kāds Latvijas klubs, spēlējot kvalifikācijas turnīrā, spējis tikt līdz izšķirošajai kārtai.

Pretī stāsies Skandināvijas futbola milzis "Kobenhavn", kas regulāri sekmīgi startējis dažādos starptautiskajos turnīros. Divās iepriekšējās sezonās Kopenhāgenas vienība spēlēja Eiropas līgas grupu turnīrā, reizi to arī pārvarot, bet vēl 2016./2017. gada sezonā cīnījās pat UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā.

"Telia Parken" stadionā Kopenhāgenā var sapulcēties līdz pat 40 tūkstošiem līdzjutēju, un nākamgad tajā norisināsies Eiropas čempionāta finālturnīra spēles.

"Sportacentrs.com TV" kā vienīgais sporta kanāls iekļauts bezmaksas Nacionālajā apraidē, kas nodrošina kanāla pieejamību 95% televīzijas iedzīvotāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!