Līdervienība "Riga" otrdien "Optibet" Latvijas futbola virslīgas astotās kārtas spēlē guva panākumu, turpinot nezaudēto maču sēriju.

"Riga" savā laukumā ar rezultātu 4:0 (2:0) pārspēja "Metta" futbolistus.

Ceturtajā minūtē pēc Marko Regžas centrējuma no vārtu priekšas "Metta" vārtsargu Ņikitu Parfjonovu pārspēja Hrvoje Babecs, izvirzot vadībā laukuma saimniekus.

"Metta" futbolisti aizsardzībā vispirms nespēja tikt galā ar Duglasu Aurēliu, pēc kura sitiena bumba nonāca pie Usejnu Njanga, kuram atlika no radīt viesu vārtos, dubultojot "Riga" pārsvaru.

Savukārt otrajā puslaikā pēc nedaudz vairāk kā 15 spēlētām minūtēm pie vārtiem tika arī Regža un panāca 3:0, bet ceturto reizi "Metta" vārtsargs Parfjonovs kapitulēja 84.minūtē, kad precīzs bija Režinaldu Ramiress.

Rīdzinieki šosezon vēl nav piedzīvojuši neveiksmes, kamēr "Metta" vienībai šis bija trešais zaudējums pēc kārtas.

Citās astotās kārtas spēlēs "Liepāja" ar 1:0 uzvarēja "Daugavpili", "Valmiera" ar 2:0 bija pārāka pār "Jelgavu", "Tukums 2000"/"Telms", pārtraucot sešu zaudējumu sēriju, ar 3:0 pārspēja "Audu", bet RFS ar 2:1 guva panākumu pār "Super Nova" vienību.

Turnīra tabulas augšgalā ar 20 punktiem astoņās spēlēs ir "Riga", otro vietu ar 18 punktiem ieņem RFS, bet trešā ar 14 punktiem ir "Valmiera". 13 punkti ir "Liepājai", desmit punkti - "Jelgavai", pa deviņiem punktiem ir "Metta" un "Audai". Sešus punktus iekrājusi Salaspils "Super Nova" un "Tukums 2000"/"Telms", kamēr "Daugavpils" tikusi pie pieciem punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!