Foto: AFP/Scanpix/LETA

Portugāles futbola zvaigznes Krištianu Ronaldu pirmā spēle pēc pārcelšanās uz Saūda Arābiju varētu būt pret Francijas grandu Parīzes "Saint-Germain" (PSG), izteicies "Al Nassr" komandas galvenais treneris Rudī Garsija.

19. janvārī Rijādā norisināsies draudzības spēle starp komandu, kas veidota no Saūda Arābijas klubu "Al Nassr" un "Al Hilal" futbolistiem, un PSG.

Ronaldu pēc pievienošanās "Al Nassr" vēl nav piedalījies Saūda Arābijas čempionāta spēlē, jo viņam jāizcieš Anglijas Futbola asociācijas (FA) piespriestā trīs spēļu diskvalifikācija, kad vēl Mančestras "United" sastāvā viņš līdzjutējam no rokām izsita mobilo telefonu. Ronaldu oficiālā spēlē "Al Nassr" sastāvā varētu debitēt 22. janvārī.

Tomēr Garsija sagaida, ka Ronaldu varētu pārstāvēt apvienoto "Al Nassr" un "Al Hilal" komandu spēlē pret PSG. Līdz ar to pastāv iespēja, ka savā starpā laukumā atkal tiksies Ronaldu un Lionels Mesi, kurus uzskata par aizvadīto divu desmitgažu labākajiem futbolistiem.

"Viņa debija nebūs "Al Nassr" kreklā," izdevumam "L'Équipe" teica Garsija. "Sastāvā būs "Al Nassr" un "Al Hilal" spēlētāji. Kā "Al Nassr" komandas treneris nevaru būt priecīgs par šo maču, jo mums trīs dienas vēlāk būs līgas spēle."

Garsija norādīja, ka kalendārs varēja būt pārdomātāks, taču viņš iespēju spēlēt pret lieliskajiem PSG futbolistiem neuzskata par lielu problēmu.

Jau ziņots, ka Ronaldu noslēgtais līgums ar "Al Nassr" būs spēkā līdz 2025. gada jūnijam. Ārvalstu mediji ziņo, ka šajā laikā Ronaldu alga sezonā sasniegs 200 miljonus ASV dolāru, kas viņu padarīs par vislabāk apmaksāto futbolistu pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!