Foto: Kadrs no video
Pagājušās nedēļas nogalē pēc Covid-19 ārkārtējās situācijas beigām atsākās Latvijas telpu futbola čempionāts. Pirms spēļu atsākšanas to rīkotāja – Latvijas Telpu futbola asociācija (LTFA) – apstiprināja speciālu sanitāro protokolu, bet jau pirmajā mačā tas tika pārkāpts, tagad LTFA pēc portāla "Delfi" intereses vēlas to pilnveidot.

Ņemot vērā Covid-19 izplatības riskus, šobrīd sacensības telpās risinās bez skatītājiem, bet spēļu vietā ir tikai komandu pārstāvji un tehniskais personāls, kas tās apkalpo.

Sestdien, 13. jūnijā, Rīgā, "Elektrum" olimpiskajā centrā risinājās "Optibet" Latvijas telpu futbola virslīgas čempionāta pusfināla sērijas trešā spēle starp "Raba" un "Jēkabpils Lūši/ Ošukalns" vienībām. Emocijām un notikumiem bagātā spēlē "Raba" uzvarēja ar 8:3, sērijā līdz trim uzvarām panākot 2-1. Vēlāk šonedēļ "Raba" guva vēl vienu uzvaru un iekļuva Latvijas čempionāta finālā, kurā tiksies ar "Petrow" vai Daugavpils "Lokomotiv".

"Spēles zālē un tribīnēs tiek ielaistas tikai tās personas, kas ir norādītas spēles protokolā un tehniskais personāls (video operatoriem un fotogrāfiem jābūt speciālās vestēs ar uzrakstu "PRESE"," nosaka LTFA izstrādātā sanitārā protokola punkts 2.4.4.

Tomēr spēles gaitā "Elektrum" olimpiskā centra sporta zālē atradās personas, kuras nav tehniskais personāls un kuras nav tieši iesaistītas spēles norisē.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!