"Skonto" stadionā, kas pēdējos mēnešos bija iejaukts strīdos, plānots uzlabot ērtības līdzjutējiem, infrastruktūra, bet tribīnēs sen pierasto uzrakstu "Skonto FC" nomainīs "Riga FC", informē Latvijas galvaspilsētas futbola klubs "Riga FC".

""Skonto" stadions joprojām ir labākais futbola stadions mūsu valstī, tāpēc arī "Riga" FC rūp, lai gan mūsu komanda, gan Latvijas nacionālā izlase spēles varētu aizvadīt šajā galvaspilsētas stadionā, tāpēc notikumi ap stadionu pēdējā laikā mums bija ļoti nepatīkami. 22. aprīlī Latvijas talkas ietvaros kopā ar savu akadēmiju pēc labākās sirdsapziņas mēģinājām atbrīvot laukumu no vecās zāles," teikts komandas paziņojumā.

"Riga FC" noslēgusi līgumu ar stadiona apsaimniekotāju "Fitnesa Parks", lai uzlabotu situāciju sporta kompleksā. Par noslēgto sadarbību stāsta stadiona apsaimniekotāja "Fitnesa Parks" valdes priekšsēdētājs Aivars Trops. "Sadarbība ir laba. "Riga FC" ir ļoti labi klienti. Spēj arī samaksāt par savām vēlmēm atšķirībā no citiem klubiem, kas te bijuši. Var just, ka cilvēki klubā ir disciplinēti. Ja tu esi disciplinēts ārpus laukuma, tad tas pēc tam ir redzams arī futbola laukumā."

"Klubs ir piešķīris finansiālos līdzekļus, kurus mēs tad pārvirzīsim Skonto stadiona bāzes attīstībai. Daudz kas ir jādara stadionā, bet pirmie darbi jau ir sākušies. Mēs no savas puses arī dosim pretī to, ko varēsim, kad būs labi apstākļi. Nekas tāpat vien netiek dāvināts. Tāpat vēl viena lieta, ko redzēsiet, kā mūsu pateicību – tribīnēs vairs nebūs uzraksts "Skonto FC", bet "Riga FC". Pēc savas pieredzes tiešām varu pateikt, ka, ja tu esi disciplinēts dzīvē, maksājumos, tad arī sportiskos rezultātus var sasniegt. Citiem nekas nesanāk, tāpēc ka arī dzīvē viņi ir haotiski, melo kaut ko un netur savus solījumus. "Riga" tāda nav," piebilst Trops.

"Veidosim to skaistāku un modernāku. Sadarbībā ar "Fitnesa parku" pirksim vajadzīgās mēbeles, remontēsim ģērbtuvi, kas būs domāta gan Latvijas izlasei, gan mūsu komandai. Kopā pirksim arī sēdekļus sektoriem Hanzas ielas pusē. Vēl viena lieta, kas būs jauna – uzliksim jaunu tablo "Skonto" manēžā. Lēmumu palīdzēt pieņēmām visu interesēs – kluba, Latvijas nacionālās izlases, Rīgas un Latvijas kopumā. Latvijā joprojām šis ir vienīgais lielais un labais stadions, tāpēc, domāju, ka ieguvēja kopumā būs visa Rīga un Latvija," uzskata "Riga FC" ģenerāldirektors Aleksandrs Proņins.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!