Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Anglijas futbola izlases uzbrucējs Rahīms Stērlings par saplūkšanos ar komandas biedru Džo Gomesu diskvalificēts uz vienu valstsvienības spēli.

Anglijas valstsvienības centra aizsarga Gomesa pārstāvētā "Liverpool" svētdien premjerlīgas grandu duelī ar rezultātu 3:1 pārspēja iepriekšējo divu gadu Anglijas čempioni "Manchester City", kuru pārstāv Stērlings.

Abi futbolisti pēc mača sastrīdējās un savu konfliktu turpināja arī izlases nometnē. Nav zināms, kā norisinājusies abu futbolistu saķeršanās, bet Gomesam pēc tās zem labās acs ir rēta.

"Diemžēl emocijas pēc svētdienas spēles vēl nav rimušas. Uzskatu, ka esmu pieņēmis pareizo lēmumu," pauda Anglijas izlases galvenais treneris Garets Sautgeits.

Otrdien Stērlings publiski atvainojās par savu rīcību.

"Mums ar Gomesu viss ir kārtībā, abi apzināmies, ka tā ir tikai piecu līdz desmit sekunžu rīcība. Tas ir pagātnē, mēs dodamies uz priekšu un nepadarīsim šo konfliktu lielāku, nekā tas bija," sociālajā vietnē "Instagram" raksta Stērlings.

Anglija ceturtdien 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas mačā savā laukumā uzņems Melnkalni. Lai nodrošinātu ceļazīmi uz finālturnīru, angļiem šajā mačā pietiek ar vienu punktu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!