Foto: F64
Latvijas futbola izlases galvenais treneris Slaviša Stojanovičs pēc zaudējuma Polijas valstsvienībai atzina, ka mačos pret šāda līmeņa komandām ne uz brīdi nedrīkst atstāt nepieskatītus pretinieku līderus.

Latvijas futbola izlase, turpinot savu neveiksmju sēriju, ceturtdien Rīgā 2020. gada Eiropas čempionāta atlases spēlē ar 0:3 (0:2) zaudēja Polijai,kuras rindās ar "hat trick" izcēlās Roberts Levandovskis.

"Šī mums bija ļoti sarežģīta diena daudzējādā ziņā. Apsveicu Polijas komandu ar pelnītu uzvaru. Varējām redzēt, ka atšķīrās abu komandu kvalitātes tehniskajā ziņā, fiziskajā kondīcijā. Ir sarežģīti, ja gandrīz katra spēle jāsāk ar vieniem vai diviem zaudētiem vārtiem pirmajās desmit minūtēs. Tad mums ir sarežģīti mainīt šādu rezultātu. Vēršam spēlētāju uzmanību uz to, lai nezaudētu koncentrēšanos, lai nebūtu agri ielaistu vārtu, jo šādām komandām to vien vajag - gūt vārtus pēc iespējas ātrāk," Stojanoviča sacīto citē Latvijas Futbola federācija (LFF).

Atbildot uz žurnālistu jautājumu, vai Latvijas futbolisti pareizi reaģēja uz trenera vārdiem iepriekš, treneris atbildēja, ka šoreiz nevar neko pārmest spēlētājiem par pašatdevi. "Viņi centās. Patiešām. Tikai - atsevišķos brīžos bijām naivi. Tādi spēlētāji kā Levandovskis, Grosickis, Krihovjaks - viņi nekad nedrīkst palikt vieni. Ne uz brīdi. Par to runājām ar mūsu spēlētājiem. Taču tā gadās. Tā mēdz notikt. Viņi ir gudri, viņi ir augstākā līmeņa spēlētāji. Tas arī veidoja atšķirību starp abām komandām un rezultātā."

Stojanoviča preses konferences pilns ieraksts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!