Foto: Reuters/Scanpix
UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā trešdien iekļuva angļu futbola klubs "Tottenham Hotspur", kas no tālākas dalības turnīrā izslēdza itāļu grandu "AC Milan".

Abu komandu pirmajā spēlē Milānā ar 1:0 uzvarēja "Tottenham Hotspur", bet atbildes spēle trešdien Anglijā noslēdzās bez vārtu guvuma 0:0.

"Tottenham Hotspur" šī ir debija UEFA Čempionu līgas pamatsacensībās, bet septiņkārtējie Eiropas čempioni "AC Milan" jau ceturto sezonu pēc kārtas nespēj iekļūt UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā. 2007.gadā "AC Milan" triumfēja Čempionu līgā, bet tad trijās no četrām neveiksmēm itāļu grandam "kāju priekšā" palika tieši angļu klubi.

Vēl trešdien ceturtdaļfinālā iekļuva "Schalke 04", kas astotdaļfināla atbildes spēlē atspēlējās no 0:1 un ar 3:1 uzvarēja "Valencia". Divu spēļu summā Vācijas klubs uzvarēja ar 4:2.

Rikardu Kosta mača 17.minūtē vadībā izvirzīja "Valencia", bet pirmā puslaika izskaņā Džefersons Farfans izlīdzināja rezultātu. Otrā puslaika sākumā Mario Gavranovičs vadībā izvirzīja jau "Schalke 04", bet punktu vācu kluba uzvarai kompensācijas laikā pielika Farfans, gūstot savus otros vārtus mačā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!