Foto: Imago Sport/Scanpix/LETA

Vācijas bundeslīgas klubs Minhenes "Bayern" otrdien savā laukumā spēlēja neizšķirti ar Spānijas futbola grandu Madrides "Real" UEFA Čempionu līgas pusfināla pirmajā spēlē.

"Bayern" cīņa mājās ar "Real" beidzās ar 2:2 (0:1).

Spēles pirmie vārti tika gūti 24.minūtē, kad pēc Tonija Krosa izcilas piespēles viesus vadībā izvirzīja Vinisiuss Žuniors, raidot bumbu vārtu labajā apakšējā stūrī.

Mača izlīdzinājums tika panākts 53.minūtē, un pēc sologājiena ar sitienu vārtu labajā stūrī precīzs bija "Bayern" futbolists Lerojs Sanē. Četras minūtes vēlāk Harijs Keins realizēja 11 metru soda sitienu, raidot bumbu vārtu kreisajā apakšējā stūrī un izvirzot Minhenes komandu vadībā.

82.minūtē iespēju sist 11 metru soda sitienu pēc Mindžes Kima pārkāpuma ieguva arī "Real". Vinisiuss Žuniors raidīja bumbu vārtu vidū, un Manuels Neiers nespēja to kavēt - 2:2.

Atbildes cīņa notiks 8.maijā Madridē, bet otru pusfināla dueli trešdien Dortmundē uzsāks Parīzes "Saint-Germain" (PSG) un Dortmundes "Borussia".

Čempionu līgas pamatturnīrā spēlēja 32 komandas. Katras apakšgrupas divas labākās komandas iekļuva astotdaļfinālā, bet trešo pozīciju ieguvējas sezonu turpināja UEFA Eiropas līgas izslēgšanas turnīrā.

Fināls 2024.gada 1.jūnijā notiks Vemblija stadionā Londonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!