Foto: AP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā trešdien kā pēdējās iekļuva Mančestras "United" un Dortmudes "Borussia" komandas.

Anglijas klubs Mančestras "United" atbildes spēlē savā laukumā ar rezultātu 3:0 (2:0) uzvarēja Pireju "Olympiacos" no Grieķijas, divu spēļu summā izraujot uzvaru ar 3:2.

Visus trīs vārtus Mančestras komandas labā guva Robins van Persijs. Vispirms viņš 25.minūtē realizēja 11 metru soda sitienu, bet pirmā puslaika noslēgumā viņš raidīja bumbu vārtos pēc Veina Rūnija piespēles. 52.minūtē van Persijs realizēja tiešo brīvsitienu, panākot 3:0. "United" mača pēdējās minūtēs veiksmīgi aizsargājās, un "Olympiacos" nespēja izglābties. Jāatzīmē, ka van Persijs maču pabeidza ar savainojumu.

Tikmēr atbildes spēlē zaudējumu savā laukumā piedzīvoja vācu vienība Dortmundes "Borussia", kar ar 1:2 (1:1) piekāpās Sanktpēterburga "Zeņit". Tomēr neraugoties uz to, divu spēļu summā "Borussia" bija pārāka ar 5:4.

Halks mača 16.minūtē vadībā izvirzīja Krievijas komandu, bet 38.minūtē Sebastjans Kehls panāca izlīdzinājumu 1:1. 17.minūtes pirms pamatlaika beigām Hosē Rondons raidīja bumbu Dortmundes komandas vārtos, taču izglābties divu spēļu summā "Zeņit" nespēja.

Ceturtdaļfinālā jau iepriekš bija iekļuvuši Minhenes "Bayern", Madrides "Atletico", "Barcelona", un Parīzes "Saint-Germain" (PSG), Madrides "Real" un Londonas "Chelsea" futbolisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!