Latvijas U-19 futbola izlases pārstāvis Bruno Melnis ceturtdien Baltijas kausa izcīņas spēlē ar dūri iesita pretiniekam pa vēderu, bet par nekorekto rīcību netika sodīts.

Jau ziņots, ka Latvijas U-19 izlase ceturtdien Jūrmalas pilsētas stadionā "Sloka" ar rezultātu 7:1 sagrāva vienaudžus no Igaunijas.

Portāls "Delfi.EE" gan vērš uzmanību uz notikumu spēles 51. minūtē, kad pirms stūra sitiena pie Igaunijas vienības vārtu staba par pozīciju cīnījās "Metta" kluba pārstāvis Bruno Melnis un Tartu "Tammeka" komandas futbolists Georgs Lani. Melnis dueli noslēdza, pretiniekam iesitot ar dūri pa vēderu. Pārsteidzošā kārtā spēle gan turpinājās, igaunim sāpēs vārtoties pa zālāju.

Spēles galvenā tiesneša Kārļa Rozīša vadītā soģu komanda pārkāpumu tā arī nekonstatēja, Melnim paliekot nesodītam. Divu vārtu autors spēli turpināja līdz mača 62. minūtē tika nomainīts.

Turnīra turpinājumā sestdien plkst. 16.00 Latvijas izlase Slokā tiksies ar Lietuvu, bet pirmdien plkst. 12.00 Jāņa Skredeļa stadionā Rīgā mērosies spēkiem ar Somiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!