Gordonu Jangu uz Latviju pērn atvilināja trenera asistenta darbs Latvijas vīriešu futbola izlasē, bet Skotijas speciālists šeit palicis citu iemeslu dēļ. Jangu uzrunājusi dzīve Liepājā, kuras jaunajos futbolistos viņš saskata piejūras pilsētai raksturīgu potenciālu. Pieredzējušais jauniešu treneris tieši uzskata, ka viņa darba apraksts paredz ne tikai sasniegt rezultātus uz laukuma, bet iedvesmot futbolistus noticēt pašiem sev un iemīlēt šo spēli.

Jangs futbola kluba "Liepāja" stūri pārņēma pagājušā gada septembrī, palīdzot komandai Latvijas futbola virslīgas 2018. gada sezonā ieņemt ceturto vietu. Tā klubam nodrošināja vietu šī gada UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīrā, kas Latvijā nozīmīga ne tikai sportisko iemeslu dēļ, bet arī pateicoties Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) piešķirtajām dalības prēmijām.

Turpinot sadarbību ar klubu šosezon, skots par padarīto darbu nespriež, vērtējot vien spēļu rezultātus. Jangs lielu nozīmi piešķir futbolistu sagatavošanai nākamajiem karjeras soļiem.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!