Foto: F64

Latvijas virslīgas futbola čempionāta šā brīža otrais rezultatīvākais spēlētājs Josuke Saito no "Gulbenes" komandas pievienojies valsts čempionvienībai "Ventspils", pavēstījis spēlētājs.

Kaut pāreju periods Latvijas čempionātā sāksies vien pirmdien, spēlētājs savā "Facebook" profilā jau ievietojis bildi, kurā redzams ar "Ventspils" komandas kreklu.

Kā ziņots, Jūnija sākumā Saito devās uz pārbaudi kādā Azerbaidžānas klubā, kas treniņnometnē Austrijā gatavojas jaunajai sezonai. Pēc došanās uz pārbaudi tika publiski paziņots, ka Saito "Gulbenes" komandā šosezon vairs nespēlēs. Savukārt vēlāk viņš atkal atgriezās "Gulbenes" sastāvā.

Saito tika atzīts par aprīļa labāko futbolistu virslīgā. Tāpat viņš šobrīd ar deviņiem precīziem sitieniem virslīgas rezultatīvākā spēlētāju sarakstā atpaliek vien no Daugavpils "Daugavas" spēlētāja Mamuka Gongadzes.

Kā ziņots, šonedēļ "Ventspils" komanda zaudēja savu uzbrucēju Eduardu Višņakovu, kurš karjeru turpinās Kazahstānas čempionvienībā Karagandas "Šahtjor".

Virslīgas čempionāta kopvērtējumā pašlaik "Ventspils" ar 29 punktiem 15 spēlēs atrodas trešajā pozīcijā, bet "Gulbene" ar 16 punktiem 17 spēlēs ieņem septīto vietu.

"Ventspils" komanda šomēnes arī uzsāks dalību UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīrā, kurā otrajā kārtā tiksies ar Norvēģijas čempioniem "Molde".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!