Foto: Imago Sport/Scanpix/LETA

Anglijas premjerlīgas futbola kluba Vulverhemptonas "Wanderers" uzbrucējam Raulam Himenesam pēc piedzīvotās šausminošās sadursmes gaisa duelī pirmdien veikta galvaskausa operācija, ziņo BBC.

"Wanderers" svētdien premjerlīgas spēlē ar 2:1 pieveica "Arsenal", taču maču aizēnoja sirdi stindzinoša epizode mača piektajā minūtē, kad gaisa duelī ar galvām saskrējās Himeness un "Arsenal" aizsargs Davids Luiss.

Ja Luisam duelī tika pārsista galva un viņš maču turpināja, tad daudz smagāk cieta Meksikas izlases futbolists. Himenesam laukumā tika sniegta pirmā palīdzība, pēc kā viņš steidzami nogādāts slimnīcā. Londonas slimnīcā uzbrucējam veikta galvaskausa operācija, pēc kā viņš vēl vairākas dienas atradīsies mediķu ciešā uzraudzībā.

"Rauls pēc naktī veiktās operācijas jūtas labi. Viņu slimnīcā apciemoja draudzene Daniela un tagad viņš atlabst. Tuvākajās dienās viņš būs mediķu uzraudzībā, pēc kā sāksies atveseļošanās process," teikts "Wanderers" paziņojumā. "Vēlamies pateikties "Arsenal" mediķiem, ātrās palīdzības mediķiem, slimnīcas personālam un operāciju veikušajiem ārstiem par laikus sniegto palīdzību."

"Aicinām lieki netraucēt Raula ģimeni un draugus, kamēr nebūs kādi oficiāli jaunumi no kluba puses," bilst "Wanderers".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!