Pirmdien, 2.maijā Pasaules čempionāta A apakšgrupas spēlē tikās Slovākijas un Krievijas izlases. Spēle beidzās ar neizšķirtu rezultātu – 3:3.
  • Slovākija – Krievija 3:3 (1:0, 1:2, 1:1)
  • Slovākijas izlases labā divus vārtus guva Zigmunds Palfijs, Marians Hossa, Ļubomirs Višņovskis, savukārt Krievijas izlases sastāvā ar rezultatīviem metieniem izcēlās Ivans Ņeprjajevs, Andrejs Markovs un Viktors Kozlovs.

    Pirmajā trešdaļā iniciatīva pilnībā piederēja Slovākijas izlasei un tajā, ka slovāki guva tikai vienus vārtus, vainojams Krievijas izlases vārtsargs Maksims Sokolovs.

    Otrajā trešdaļā slovāki iniciatīvu atdeva Krievijas hokejistiem. Jāatzīmē gan, ka lieliska katalizatora lomu nospēlēja divi ātrie vārti, kurus krievi guva ar nepilnu triju minūšu starpību.

    Pēdējā trešdaļā abas komandas izcēlās ar biežiem un bīstamiem uzbrukumiem. Aptuveni piecas minūtes pirms spēles beigām Slovākijas izlase pārgāja uz aizsardzības hokeju, kas nāca par labu Krievijas izlasei, kas spēja paglābties no zaudējuma, izlīdzinot rezultātu – 3:3.

    Krievijas izlasē par labāko spēlētāju tika atzīts Vladimirs Antipovs, bet Slovākijas izlasē labākā spēlētāja balvu saņēma Zigmunds Palfijs.

    Izvēlies tavuprāt labākos spēlētājus Slovākijas un Krievijas izlasēs!

    $t1=slovakija;$t2=russija; include"$includes_dir/projects/hockey2004/bestplayer5.inc";?>

    Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!