Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" superzvaigzne Sidnijs Krosbijs aizvadītās nedēļas nogalē inkognito izmēģinājis spēkus kā ielas hokeja ar bumbiņu vārtsargs, vēsta Pitsburgas masu mediji.

Ziņas par Krosbija piedalīšanos kādā ielas hokeja spēlē vārtsarga lomā sociālajos tīklos internetā parādījās piektdienas vakarā un sestdienas rītā, bet apstiprinājums tam sekoja tikai šīs nedēļas sākumā.

"Mans draugs spēlē šajā līgā. Es ar viņu aprunājos par iespēju spēlēt," saka Krosbijs. "Bērnībā ielas hokejā daudz spēlēju kā vārtsargs. Pajautāju draugam, vai viņam nevajag vārtsargu. Viņš teica, ka vajag, un izgāju laukumā. Boja baigi forši."

Ņemot vērā vārtsarga ekipējumu, neviens no spēles dalībniekiem, izņemot Krosbija draugu, nezināja par superzvaigznes piedalīšanos mačā. Kā atzina pats Krosbijs, spēles beigās viņš pārmijis pāris vārdus ar soģi, kurš, iespējams, tad atpazinis hokeja zvaigzni. Turklāt pretinieki par Krosbija atrašanos vārtos uzzinājuši tikai brīdī, kad atstājuši laukumu.

Krosbija komanda mačā uzvarēja ar 4:0, bet NHL zvaigzne "sausās" spēles panākumā atzinīgus vārdus veltīja komandas biedriem. "Pa maniem vārtiem īsti pat nebija metienu. Mana komanda ļoti labi nospēlēja aizsardzībā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!