Foto: EPA/LETA
Pitsburgas „Penguins” kapteinis Sidnijs Krosbijs trešo reizi šosezon nosaukts par Nacionālās Hokeja līgas (NHL) nedēļas zvaigzni līdz ar Bufalo „Sabres” vārtsargu Raienu Milleru un Edmontonas „Oilers” uzbrucēju Teiloru Halu, vēsta NHL mājas lapa.

Pagājušonedēļ Krosbijs kļuav par nedēļas rezultatīvāko spēlētāju, trijās spēlēs gūstot piecus vārtus un izdarot vienu rezultatīvu piespēli. Līdz ar to viņš guvis rezultativitātes punktus jau 15 spēles pēc kārtas, bet „Penguins” ir svinējuši deviņas uzvaras pēc kārtas.

Otrā nedēļas zvaigzne ir Bufalo „Sabres” vārtsargs Raiens Millers, kurš aizvadītajā nedēļā atvairīja visus 51 metienu pa saviem vārtiem, nodrošinot „Sabres” divas „sausās” uzvaras pēc kārtas – vispirms ar 5:0 tika uzvarēti Kolambusas „Blue Jackets”, bet piektdien Millers svinēja savu 19. „sauso” NHL uzvaru, kad ar 1:0 tika pārspēti Otavas „Senators”.

NHL trešā nedēļas zvaigzne, Edmontonas „Oilers” uzbrucējs Teilors Hals guva četrus vārtus četrās spēlēs, turklāt sestdien guva savus pirmos vārtus NHL pagarinājumā, kad ar 2:1 tika pārspēti Senluisas „Blues”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!