Foto: DELFI

Kārtējo uzvaru Latvijas hokeja čempionāta spēlē trešdien izcīnīja kopvērtējuma līdervienība "SMScredit.lv", kas ar 4:2 (0:1, 3:1, 1:0) savā laukumā pārspēja pašreizējos valsts čempionus "Liepājas metalurgs 2".

Šajā mačā uzvarētājiem pa reizei precīzi meta Mihails Kokļins, Romāns Glazkovs, Renārs Valters un Ronalds Cinks.

Savukārt liepājniekiem ar vārtu guvumiem atzīmējās Leonards Rimjāns un Māris Diļevka.

Šī liepājniekiem bija trešā neveiksme pēc kārtas, bet "SMScredit.lv" joprojām šosezon piedzīvojuši vien divus zaudējumus, turklāt tikai vienu no tiem pamatlaikā.

Latvijas čempionāta kopvērtējumā "SMScredit.lv" kontā ir 49 punkti 18 spēlēs, otro pozīciju ar 14 cīņās iegūtu 31 punktu ieņem "Ozolnieki"/"Monarch" hokejisti, tai ar 29 punktiem 14 mačos seko "Juniors" vienība, bet "Liepājas metalurgs 2" rēķinā ir 25 punkti arī 14 mačos.

Kā ziņots, šosezon Latvijas čempionātā piedalās astoņas komandas. No Latvijas virslīgas čempionāta dalībnieku vidus salīdzinājumā ar aizvadīto sezonu pazudusi "Rīga"/LSPA vienība un Lietuvas klubs Elektrēnu "Enerģija", līdz ar to pirmo reizi daudzu gadu laikā turnīrs zaudējis atklātā čempionāta statusu.

Savukārt čempionātā dalību atsaukušās Daugavpils "Latgale" vietā startē komanda "Rīga"/"Prizma 2'', kas tika apstiprināta jau pēc sezonas sākuma.

Pagājušajā sezonā finālsērijā otro reizi pēc kārtas uzvarēja "Liepājas metalurga 2" komanda, kas ar rezultātu 4-1 pārspēja "Ozolnieki/Monarch" hokejistus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!