Foto: F64
Pie graujošas uzvaras Latvijas hokeja virslīgas mačā otrdien tika "Prizma", kas savā laukumā ar 11:3 (3:0, 5:3, 3:0) apspēlēja pastarīti "Pārdaugavu".

Uzvarētāju sastāvā ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Edgars Apelis, kamēr Mihails Bogdanovs pievienoja vienus vārtus un divas rezultatīvas piespēles. Tikmēr "Pārdaugavas" rindās ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli atzīmējās Ņikita Zantmans.

Vēl spēles pirmā daļa starp abām vienībām aizritēja līdzvērtīgā cīņā, jo "Pārdaugava" pēc pretinieku izvirzīšanās vadībā ar 3:0 spēja trīs reizes samazināt rezultāta starpību līdz diviem vārtiem. Tomēr noslēdzošās mača 30 minūtes viesiem bija ļoti neveiksmīgas, jo tika ielaisti seši vārti pēc kārtas.

Virslīgas kopvērtējumā līdere ar 61 punktu 26 spēlēs ir "Mogo", ar 58 punktiem 27 mačos seko "Zemgale"/LLU hokejisti, bet "Kurbads" ar 55 punktiem 26 cīņās ir trešajā pozīcijā.

Tikmēr valsts čempionei "Liepājai" ir 42 punkti, piektajā vietā ar 33 punktiem atrodas "Rīga", pie 29 punktiem tikusi "Prizma", bet pastarīte "Pārdaugava" 28 cīņās iekrājusi vienu punktu.

Šosezon turnīrā startē septiņas komandas, kas aizvada piecu apļu turnīru, sešām labākajām sasniedzot "play-off" cīņas.

Iepriekšējā sezonā par Latvijas čempioniem hokejā tika kronēti "Liepājas" hokejisti, kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja "Kurbadu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!