Foto: RIA Novosti/Scanpix

Slimnīcā ievietots leģendārais padomju hokeja treneris Viktors Tihonovs, kuram oktobrī jau bija pasliktinājusies veselība, vēsta Krievijas masu mediji.

84 gadus vecais Tihonovs ievietots vienā no prestižākajām Maskavas slimnīcām, Burdenko vārdā nosauktajā slimnīcā. Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas CSKA vadība gan apgalvo, ka tā ir plānveida vizīte slimnīcā, nevis ārkārtas. Tihonovs atrodas kardioloģijas nodaļā un viņa dzīvībai briesmas nedraudot, apgalvo mediķi.

"Viktors Tihonovs slimnīcā nogādāts vēl 26.oktobrī ar diagnozi sirds nepietiekamība. Viņa dzīvība nav apdraudēta. Veicam nepieciešamās procedūras, lai noteiktu viņam tālāko ārstēšanos kursu," teica avots slimnīcā.

Slimnīcas pārstāvji norāda, ka iestādē ir visi modernākie medicīnas līdzekļi, kas nepieciešami pacientu ārstēšanai, un Tihonovs saņemot visaugstākā līmeņa palīdzību.

Tikmēr leģendārā trenera mazdēls, Sanktpēterburgas SKA uzbrucējs Viktors Tihonovs jaunākais žurnālistiem atklāja, ka viņa vectēva stāvoklis nav ideāls. "Cenšos noskaņoties KHL spēlēm, bet, protams, ka domāju par vectēvu. Pirms spēles īpaši nelūdzu, lai nepiesaka mani spēlei. Darbs tā ir viena lieta, bet notiekošais - pavisam cita. Tagad esmu Maskavā un mans plāns ir aizbraukt ciemos pie vectēva."

Atgādinām, ka oktobrī publiskā telpā parādījās pirmā informācija, ka Tihonovam pasliktinājusies veselība. Kā toreiz sacīja viņa sieva Tatjana, leģendārais krievu hokeja speciālists Tihonovs slimības dēļ vairs nevar pastaigāt, un savās mājās iziet ārstēšanās kursu. Pēc Tihonova dzīvesbiedres teiktā, viņš slimnīcā pirmo reizi bijis septembrī, bet no 24.septembra viņam bija noteikts ārstēšanās kurss mājās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!