Foto: DELFI
Uzvaru Latvijas atklātā hokeja čempionāta spēlē otrdien izcīnīja ambiciozā komanda "SMScredit.lv", kas ar rezultātu 5:1 (0:0, 3:0, 2:1) izbraukumā pieveica "Rīga/Prizma" vienību.

Uzvarētājiem divus vārtus guva Aleksandrs Fadejevs, bet pa reizei precīzi bija Andrejs Lavrenovs, Jurijs Kļujevskis un Romāns Glazkovs. Savukārt "Rīga/Prizma" vienībā ar vienīgo vārtu guvumu atzīmējās Kristaps Riekstiņš.

Čempionāta kopvērtējumā "SMScredit.lv" ar 58 punktiem 27 spēlēs pakāpās uz otro vietu, bet tikpat punktu ir arī pozīciju zemāk esošajai "Liepājas metalurgs 2" vienībai, kas aizvadījusi par spēli mazāk.

Savukārt līderpozīcijā ar 64 punktiem 26 spēlēs atrodas "Ozolnieki/Monarch" komanda.

Tikmēr "Rīga/Prizma" komanda ar 31 punktu 27 cīņās kopvērtējumā atrodas sestajā pozīcijā.

Kā ziņots, Latvijas atklātajā čempionātā šosezon pirmo reizi kopš 1947.gada startē desmit komandas.

Komandas, kas regulārajā čempionātā ierindosies pirmajās divās vietās, izslēgšanas spēles sāks no pusfināla. Ceturtdaļfinālā savā starpā tiksies komandas, kuras ierindosies no 3. līdz 6.vietai, bet Lietuvas komanda Elektrēnu "Enerģija" izslēgšanas spēlēs nepiedalīsies.

Jau vēstīts, ka pagājušās sezonas Latvijas čempionāta finālsērijā "Liepājas metalurgs 2", kuram pievienojās spēcīgākie "Liepājas metalurga" komandas hokejisti, ar 4-0 pieveica "Ozolnieki/Monarch".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!