Foto: LETA
Rīgas pašvaldība sazinājusies ar Pasaules čempionāta hokejā organizatoriem un aicinājusi samazināt pasākumu skaļumu pēc pulksten 23, portālu "Delfi" informēja domē. Savukārt čempionāta orgkomitejas vadītājs Edgars Buncis portālam "Delfi" skaidro, ka pirmajās pasākuma dienas organizatori drīzāk raudzījušies, cik liela vispār ir cilvēku interese par pasākumu un kādas apmeklētāju plūsmas veidojas, tādēļ arī procesa gaitā, pielāgojoties, mainījuši aktivitātes un skaļumu, bet kopš pirmdienas jau no pulksten 23 trokšņa līmenis ir samazināts.

Par trokšņiem, kas saistīti ar čempionāta norisi, domei sūdzējies kāds Skanstes iedzīvotājs. Kāds lasītājs vērsās arī portālā "Delfi", neslēpjot sasutumu par to, ka cilvēkiem Skanstē šobrīd jācieš hokeja un sporta fanu dēļ. "Labi, fani lai pabļaustās, par sāpi, (..) bet koncerts svētdienā! Rīt ir pirmdiena! Tas, ka tas fans ir paņēmis atvaļinājumu, lai tupi nokostu un ietusētu, nenozīmē, ka manai ģimenei un citām tāds ir paņemts, lai to visu paciestu," rūgtumu neslēpa lasītājs. 

Rīgas pašvaldībā "Delfi" noskaidroja, ka tā atkārtoti pārrunājusi pasākumu norisi fanu zonā pie "Arēnas Rīga".

Rīgas vicemēre un Rīgas domes Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas komitejas vadītāja Linda Ozola, kura iepriekš plaši komentējusi Rīgas nolūkus mazināt nakts trokšņus, portālam "Delfi" norādīja, ka Pasaules čempionāts hokejā ir īpašs notikums, kuru pilsētai pēc būtības ir iespēja uzņemt ļoti reti. 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!