Foto: LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Miks Indrašis pēc spēles ar ASV valstsvienību šāgada pasaules čempionāta grupu turnīrā novērtēja pretinieku meistarību, taču atzina, ka arī Latvijas komanda parādījusi cienījamu pretsparu.

Kā ziņojām, Latvijas izlase šai spēlē divreiz nenoturēja divu vārtu pārsvaru un zaudēja ASV izlasei ar 3:5. Miks Indrašis šai spēlē izcēlās ar vienu rezultativitātes punktu par piespēli oskaram Cibuļskim trešo vārtu guvumā.

"Labi nospēlējām," Indraši citē portāls "championat.ru". "Sanāca abpusēji asa spēle; mēs neiesēdāmies aizsardzībā, bet uzreiz devāmies uz vārtiem. ASV izlasē ir ļoti meistarīgi spēlētāji, bet arī mēs centāmies. Protams, patīkami, ka varējām spēlēt amerikāņiem kā līdzīgs ar līdzīgu. Mēs pret visām komandām izskatījāmies pieklājīgi, arī pret zviedriem."

"Žēl, ka trešajā periodā ielaidām vārtus," piebilst uzbrucējs. "Nākamā spēle ar Krieviju, kas ir svarīga un principiāla. Arī viņiem ir pieredzējuši hokejisti, un mums spēle jāiesāk spēcīgi, tāpat kā šodien. Esam gatavi spēka spēlei, cenšamies spēlēt asi."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!