Foto: Publicitātes foto

"Mercedes-Benz" publicējis pirmo attēlu ar jaunā "Maybach" limuzīna interjeru. Automobilis būs īpaši grezna S-klases sedana modifikācija un iegūs "Mercedes-Maybach S600" nosaukumu. Plašākai sabiedrībai pirmo reizi tiks parādīts mēneša beigās notiekošajās autoizstādēs Ķīnā un ASV.

"Mercedes-Maybach S600" aizmugurē būs divi atsevišķi elektriski regulējami sēdekļi. Interjera apdarē plaši būs izmantota āda, koks un metāls. Autoražotājs uzsver, ka "Maybach" modifikācija iegūs visplašākās interjera personalizācijas iespējas salīdzinājumā ar jebkuru "Mercedes-Benz".

"Maybach" modifikācija izgatavota uz pagarinātās riteņu garenbāzes S-klases limuzinā, bet šajā īpaši greznajā versijā tā riteņu garenbāze būs palielināta vēl par 200 milimetriem un sasniegs 3 185 mm. "Maybach" versiju no standarta S-klases varēs atšķirt ar nelielām izmaiņām dizainā, piemēram, citādu radiatora dekoratīvo režģi un garākām aizmugurējām durvīm.

"Mercedes-Maybach S600" būs aprīkots ar sešlitru V12 biturbo benzīna motoru, kas pazīstama no "Mercedes-Benz S600" modifikācijas un attīsta 530 ZS (830 Nm). Vai "Maybach" versijā tā veiktspēja būs palielināta, pagaidām netiek atklāts. Pēc provizoriskas informācijas, vēlāk "Maybach" modifikācija būs pieejama arī ar V8 motoru un pilnpiedziņas sistēmu.

Pēc "Mercedes-Maybach S600" versijas, 2015. gadā, debitēs arī vislielākā un visgreznākā S-klases versija "Pullman". Tā būs praktiski par metru garāka nekā standarta S-klase un būs ar papildus sēdekļu rindu.

Pēc provizoriskas informācijas, "Maybach" versija būs divkārt dārgāka nekā standarta "S600 L" modifikācija, kas maksā no 165 tūkstošiem eiro. Tādējādi "Maybach" versija tirgū konkurēs ar "Bentley Continental Flying Spur" un "Rolls-Royce Ghost".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!