Foto: F64

Nepilnas stundas laikā pēc Latvijas hokeja izlases iekļūšanas pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā līdzjutēji praktiski izķēruši biļetes uz gaidāmo maču pret Zviedriju.

Latvijas izlasei, lai iekļūtu ceturtdaļfinālā, apakšgrupas pēdējā spēlē bija jāpaņem vismaz viens punkts cīņā pret Šveici, kas līdz tam visas spēles bija uzvarējusi pamatlaikā. Latvija pēdējā trešdaļā nonāca iedzinējos ar 2:3, bet atspēlējās, pamatlaikā izcīnīja svarīgo punktu, bet pēc tam uzvarēja pagarinājumā ar 4:3.

Līdz ar to kļuva zināms, ka Latvijas izlase ceturtdaļfinālā tiksies ar spēcīgo Zviedriju. Latvijas izlase iepriekšējo reizi pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā spēlēja 2018. gadā, kad Boba Hārtlija vadībā tikās tieši ar Zviedriju, piedzīvojot zaudējumu tikai ar 2:3.

Vēl Latvijas un Šveices spēles laikā tirdzniecībā uz potenciālo Latvijas ceturtdaļfināla spēli (25. maijā pulksten 20:20) bija pieejamas vairāk nekā 5000 biļešu. Bet līdz ar Latvijas izcīnīto ceļazīmi uz ceturtdaļfinālu biļetes tika izķertas – spēle noslēdzās pulksten 22:49, bet jau ap pusnakti bija pieejamas tikai dažas biļetes (mazāk par 100).

Vēlāk – neilgi pirms pulksten 1 naktī - biļešu pieejamība palielinājās, bet nenozīmīgi: bija apmēram 500 biļešu. Tas skaidrojams ar faktu, ka vairāki interesenti noteiktajā rezervācijas laikā biļetes nebija iegādājušies.

Lētākās biļetes uz Latvijas ceturtdaļfināla spēli ir 89 eiro, bet pārējo kategoriju biļešu cenas ir 129, 140 un 169 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!