Foto: F64

Latvijas hokeja izlase vairs nevar domāt par uzvaru pret Somiju, jo katra spēle pasaules čempionāts ir kā minifināls, pēc zaudējuma Vācijas valstsvienībai sacīja aizsargs Georgijs Pujacs.

Kā zināms, Latvijas izlase svētdien otrajā Minskā notiekošā pasaules čempionāta mačā ar rezultātu 2:3 piekāpās Vācijai, ciešot pirmo zaudējumu turnīrā.

"Uzvara pret Somiju mums neko nedod. Katra spēle pasaules čempionātā ir minifināls. Šodien spēlējām ar mazākām emocijām," Pujaca sacītais pēc mača citēts Baltkrievijas Hokeja federācijas mājaslapā. "Savus vārtus guvu cīņā pie vārtiem, kad pabakstīju ripu. Nezinu vai vārtus guvu ar nūju vai ar slidu."

Arī Aleksandrs Ņiživijs stāstīja, ka Latvijas izlasei šajā mačā pietrūka emocijas un spēka, jo nebija pietiekami daudz laika, lai atjaunotos pēc smagās spēles pret Somiju.

"Puiši izgāja laukumā un uz ledus atdeva visu. Vācija ir ļoti laba komanda un viņi aizvadīja labu maču. Labi pārvietojās pa laukumu un visas trīs trešdaļas spēlēja vienā tempā," skaidroja Ņiživijs. "Mums jāaizmirst šī spēle un jāgatavojas nākamajai."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!