Foto: Patriks Pauls Briķis/DELFI

Šonedēļ Čehijā startē pasaules čempionāts hokejā, un Ostravā savu 28. hokeja pavasari elitē uzsāks arī Latvijas izlase. Joprojām bronzas medaļnieku godā, taču – pasaules hokeja lielvalstu sastāvi liecina par sen nepieredzētu apņēmību šogad nejaušības nepieļaut. Cik augstu varam uzjāt šajā Stikla kalnā?

Ir pienācis tas gada brīdis! Brīdis, kad visi pārējie sporta veidi Latvijā rātni sasēstas uz rezervistu soliņa, kamēr uz skatuves lepnā vientulībā kāpj hokejs. Ne vairs dienas, bet stundas atlikušas līdz pasaules čempionāta sākumam, kas šogad risināsies Čehijā, un 28. reizi pēc kārtas savus sapņus turp ved arī Latvija. Pērn piepildījās, bet – kā būs šogad? Turnīra priekšvakarā "Bufetē" gaidāmos notikumus analizē ilggadējais Latvijas valstsvienības treneris, U20 izlases un "Zemgales" kluba galvenais treneris Artis Ābols.

"Bufete" ir podkāsts par sportu, kas pulsē ar regularitāti reizi nedēļā un ko veido Latvijas sporta saimniecībā labi atpazīstamas mediju personības – Delfi sporta nodaļas galvenais redaktors Ingmārs Jurisons un tv3.lv sporta redaktors Jānis Janševics. Aicinot studijā arī trešo sarunu biedru, podkāsta viesi, katrā no epizodēm apmēram stundas garumā apspriež Latvijas un pasaules sporta aktualitātes. Audio versijā podkāstu iespējams klausīties arī "Spotify", "Apple Podcasts" un "Podbean" platformās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!