Latvijas Hokeja federācijas (LHF) partnera "Bite" izveidotajā pasaules čempionāta dienasgrāmatā dota iespēja ielūkoties Latvijas hokeja izlases bagāžā, kas tiek ņemta līdzi uz Somijā gaidāmajām meistarsacīkstēm.

"Trīs mēneši pirms čempionāta ir pēdējais laiks, kad pasūtīt nūjas," atzīst pieredzējušais Latvijas izlases ekipējuma menedžeris Agris Bricis.

Video sižetā viņš klāsta, ka bagāžas saturu ietekmē arī galamērķis un veids, kā tur nokļūt. Piemēram, šogad izlases vadība izteikusi minējumu, ka Somijā vietējos veikalos pārtikai ir augstākas cenas nekā Latvijā. Tālab līdzi tiek ņemta arī tēja un cukurs.

Portāls "Delfi" pirms trim gadiem jau atspoguļojis Briča paveikto darbu pirms hokeja čempionāta. Ekipējuma menedžerim, kurš parūpējas par teju katru ar ģērbtuvēm saistīto niansi, pavasara trakums sākas jau martā.

2022. gada pasaules čempionāts hokejā no 13. līdz 29. maijam notiks Somijas pilsētās Helsinkos un Tamperē. Latvijas izlase dalību turnīrā uzsāks 13. maijā ar spēli pret ASV hokeja valstsvienību. Pēc tam sekos spēles ar Somijas, Norvēģijas, Čehijas, Austrijas, Lielbritānijas un Zviedrijas hokejistiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!