Foto: F64
Ko nu tur daudz liekuļot - ikvienam Latvijas iedzīvotājam katru gadu maijs saistās ar "hokeja pavasari", un arī šogad maijā portāls "Delfi" kļūs par virtuālu pasaules hokeja čempionāta arēnu.

Uz mēnesi portāla "Delfi" speciālā sadaļa "Hokejs 2013" kļūs par ikviena Latvijas hokeja līdzjutēju mājvietu, kur varēs gan dzīvot līdz katram Latvijas izlases solim uz "Hartwall" halles ledus Helsinkos, salīdzināt savu viedokli ar ekspertiem vai urbties statistikas skaitļos.

Tradicionāli jau šobrīd var atrast visu aktuālo informāciju par Latvijas izlases un citu valstsvienību gatavošanos atbildīgajam turnīram, par Igaunijas, Lietuvas un citu izlašu cīņām zemāku divīziju turnīros, utt. Divu nedēļu ilgā turnīra laikā lasi portālu "Delfi", jo tieši te būs viss par notikumiem ne tikai arēnās, bet arī ārpus tām. Jaunumus piedāvāsim ne tikai no sacensību mājvietām Helsinkos un Stokholmā, bet arī no Rīgas un citām Latvijas pilsētām, kur sekos līdzi mūsu hokejistu gaitām ledus arēnā. Daudz izvērstāk par notikušo un redzēto palīdzēs skaidrot eksperti, bet uzkarsētās emocijas mierīgākos toņos droši atstāj komentāros pie rakstiem!

Šogad lasītājiem piedāvāsim jaunu un Baltijā unikālu aplikāciju, kurā varēs sekot līdzi ne tikai rezultāta izmaiņām visās spēlēs, bet iegūt arī sīku jo sīku statistiku – par komandām un individuāli par katru spēlētāju. Šajā sadaļā meklē arī aktuālo turnīra tabulu, kas atjaunosies līdz ar katras spēles beigu signālu.

Katrs līdzjutējs aicināts arī pievienoties "Fanu sienai" un aktīvi dzīvot līdzi hokeja čempionātam. "Delfi Foto" varēs aplūkot aktuālās bildes no sacensībām, tāpēc aicinām lasītājus iesaistīties satura ražošanā un iesūtīt iemūžinātos mirkļus no pasaules čempionāta mājvietas (e-pastus sūtīt uz adresi aculiecinieks@delfi.lv). Sadaļā "Video" varēs noskatīties visu aizvadīto spēļu spilgtākos momentus. Jau šobrīd šajā sadaļā var apskatīt pērnā gada pasaules čempionāta spēļu nozīmīgākās epizodes.

Pasaules čempionāta laikā jau tradicionāli piedāvāsim pēc katras spēles līdzjutējiem noteikt "Spēles zvaigzni", brīnišķīgo balsojuma podziņu varēs atrast spēles apraksta beigās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!