Foto: LETA

Latvijas hokeja izlase pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā bija nepiekāpīga, tāpēc Zviedrijas valstsvienība nekādi nespēja turnīra mājiniekus salauzt, sacīja aizsargs Timotijs Liljegrens, kurš bija vienīgo vārtu autors zviedriem.

Jau vēstīts, ka Latvijas hokeja izlase ceturtdien, 25. maijā, pārpildītā "Arēnā Rīga" pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā ar rezultātu 3:1 pārspēja Zviedrijas izlasi. Tas nozīmē, ka Latvijas hokejisti sestdien un svētdien vēl aizvadīs pa spēlei, cīnoties par kādu no godalgām.

"Bija jautri būt uz ledus, taču šis ir sāpīgs zaudējums," teica Liljegrēns, kuru citēja Starptautiskās Hokeja federācijas preses dienests. "Mēs vēlējāmies garāku turnīru. Mēs zinājām, ka spēle būs sarežģīta, un es uzskatu, ka viņi nospēlēja labi. Mēs vienkārši nespējām gūt vārtus, nespējām viņus salauzt. Viņi neatkāpās. Latvijas izlase izmantoja savas iespējas, bet mēs – ne."

"Atmosfēra bija laba, un fani bija lieliski," viņš turpināja. "Cerams, ka Somijā viņi turpinās darīt to, ko darīja šodien."

Zviedrija izlase ceturtajā pasaules čempionātā pēc kārtas nespēja pārvarēt pusfināla stadiju, savukārt Latvija sestdien pulksten 14.20 pusfinālā spēkosies ar Kanādu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!