Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rodrigo Ābols trešdien guva divus vārtus Zviedrijas augstākās līgas spēlē, kaldinādams "Orebro" komandas uzvaru pār "Rogle".

"Orebro" savā laukumā pārspēja "Rogle" vienību ar rezultātu 5:3 (2:1 0:1, 3:1) .

Ābols vārtus guva pirmajā periodā, vispirms devītajā minūtē atklādams cīņas rezultātu, bet 16. minūtē panākdams 2:1. Latvietis abas reizes precīzs bija vairākumā, izceļoties ar spēli vārtu priekšā.

Latviešu uzbrucējs šajā mačā uz ledus bija 19 minūtes un deviņas sekundes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem, uzvarēja 62,5% iemetienu un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Latvietis šosezon 20 mačos guvis deviņus vārtus un atdevis vienu rezultatīvu piespēli, un ir otrs labākais vārtu guvējs komandā.

Ar 27 spēlēs izcīnītiem 29 punktiem "Orebro" vietējā čempionāta kopvērtējumā ieņem 12. vietu starp 14 komandām, bet turnīra tabulas augšgalā ar 50 punktiem ir Kārlstades "Farjestad".

Cits Latvijas hokeja izlases spēlētājs Ralfs Freibergs trešdien izcēlās ar trim rezultatīvām piespēlēm, kaldinādams Zlīnas "PSG Berani" vienības uzvaru Čehijas augstākās līgas spēlē.

Freiberga un uzbrucēja Edgara Kuldas pārstāvētā Zlīnas komanda savā laukumā ar rezultātu 6:4 (1:1, 2:3, 3:0) pārspēja Hradeckrālova "Mountfield", kurā spēlē uzbrucējs Māris Bičevskis un aizsargs Oskars Cibuļskis.

Freibergs ar rezultatīvām piespēlēm piedalījās komandas pirmo, trešo un sesto vārtu guvumā.

Latviešu aizsargs šosezon 29 spēlēs guvis divus vārtus un atdevis 13 rezultatīvas piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!