Foto: AP/Scanpix

Monreālas "Canadiens" vārtsargs Kerijs Praiss nepiedalīsies šīs sezonas Nacionālās Hokeja līgas (NHL) Zvaigžņu spēlē, tā vietā izvēloties savest kārtībā veselību, paziņojis klubs.

Izlaidis trīs spēles ķermeņa lejasdaļas traumas dēļ, Praiss "Canadiens" vārtos atgriezās 4. janvāra spēlē pret Vankūveras "Canucks" un atvairīja 33 metienus, ļaujot komandai svinēt "sauso" uzvaru ar 2:0.

Praiss ir piedalījies sešās NHL "All-Star" spēlēs.

"Šodien ar Keriju un ārstiem apspriedām situāciju un visi esam vienisprātis, ka labākais viņam būtu "All-Star" pārtraukumu izmantot, lai atpūstos un atjaunotos," NHL mājas lapā citēts "Canadiens" ģenerālmenedžeris Marks Bergevins. "Kerijam bija nepatīkama trauma un mēs gribam, lai sezonas otro pusi viņš sagaida vesels un atpūties."

"Tas viņam, protams, ir pagodinājums, ka atkal izvēlēts dalībai Zvaigžņu spēlē, un katrreiz, kad Kerijs bija izvēlēts, viņš tajā arī piedalījās. Protams, viņš to gribētu arī šoreiz, taču saprot situāciju, ka komanda, Monreālas "Canadiens" ir svarīgāka," piebilst ģenerālmenedžeris.

Kā ziņojām, arī Vašingtonas "Capitals" kapteinis Aleksandrs Ovečkins atteicies piedalīties NHL Zvaigžņu spēlē, aizbildinoties ar nogurumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!