Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Bostonas "Bruins" turpina savu izcilo sezonu, un otrdien sasniedza jaunu līgas izcīnīto kopvērtējuma punktu rekordu.

"Bruins" otrdien ar rezultātu 5:2 pārspēja Vašingtonas "Capitals", izcīnot septīto uzvaru pēc kārtas. Pēc šī panākuma Bostonas komandas kontā ir 133 kopvērtējuma punkti, kas ir jauns NHL rekords. "Bruins" laboja Monreālas "Canadiens" paveikto 1976./1977. gada sezonā, kad tā tika pie 132 punktiem.

"Bruins" galvenais treneris Džims Montgomerijs gan nevēlējās piešķirt lielu nozīmi paveiktajam: "Monreālas komanda togad spēlēja tikai 80 spēlēs. Es domāju, ka 63 uzvaras 80 spēlēs ir nedaudz lielāks panākums, bet mums šis ir labs gads. Man svarīgāk, ka mēs šobrīd spēlējam pareizi."

"Bruins" šajā sezonā 81 spēlē izcīnījusi 64 uzvaras, un tā Rietumu konferencē tuvāko sekotāju Karolīnas "Hurricanes" apsteidz par 22 punktiem.

Bostonas komanda 40 uzvaras izcīnījusi ar vārtsargu Linusu Ullmarku vārtos, un tas arī ir NHL labākai rādītājs. Savukārt komandas rezultatīvākais spēlētājs ir Davids Pastrņāks, kurš guvis 60 vārtus un izdarījis 51 rezultatīvu piespēli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!