Foto: stock.xchng
Dalasas "Stars" hokejisti bez traumu guvušā aizsarga Kārļa Skrastiņa ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionāta spēlē savā laukumā ar 2:3 pēcspēles metienos zaudēja Kalgari "Flames" komandai, kuru rindās joprojām nebija no smadzeņu satricinājuma atlabstošā Raita Ivanāna.

Kā vēsta laikraksts "Dallas Morning News", Skrastiņš nespēlēja augšstilba muskuļa sasituma dēļ, bet viņa vietā laukumā devās cits aizsargs Marks Fistričs. Jau ziņots, ka iepriekšējā spēlē otrdien pret Monreālas "Canadiens" Skrastiņš guva savus otros vārtus sezonā.

"Stars" bija iespēja tikt ceturtās uzvaras pēc kārtas, jo vēl divas minūtes pirms pamatlaika beigām mājinieki atradās vadībā ar 2:1. Tomēr minūti un 21 sekundi pirms beigām, kad Kalgari jau bija nomainījuši vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, Alekss Tangejs panāca neizšķirtu, bet pēcspēles metienos viņš realizēja arī "Flames" uzvaru nesošo "bullīti".

Ivanāns nespēlē no sezonas sākuma, kad pirmajā spēlē kautiņā guva smagu smadzeņu satricinājumu.

Nopelnītais punkts Dalasas hokejistiem ļāva saglabāt līderpozīcijas Rietumu konferencē, kur gan viņiem, gan Detroitas "Red Wings" ir pa 46 punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!