Foto: Publicitātes foto
Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlē, kurā Binhemtonas "Senators" tikās ar Albanijas "Devils", vārtus guva arī latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš – "Senators" uzvarēja ar 4:2 (1:1, 0:1, 3:0), bet Daugaviņa kontā ceturtie vārti.

Pēc pirmās trešdaļas rezultāts bija neizšķirts – 1:1, bet pēc otrā perioda vadībā jau bija izvirzījušies "Devils" ar 2:1.

Rezultātu "Senators" izlīdzināja jau trešās trešdaļas 32. sekundē, bet perioda vidū izvirzījās vadībā ar 3:2. Spēles pēdējā minūtē, cerot izlīdzināt rezultātu, "Devils" nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, taču šo epizodi izmantoja " Senators", Kasparam Daugaviņam raidot ripu tukšajos pretinieku vārtos – 4:2.

Daugaviņš, kurš piecās šīssezonas spēlēs guvis četrus vārtus un izdarījis divas piespēles, ir kļuvis par 15.rezultataīvako AHL spēlētāju.

Savukārt Adirondakas "Phantoms" un Bridžportas "Sound Tigers" spēlē ar rezultatīvu piespēli izcēlās cits latviešu hokejists Oskars Bārtulis, bet viņa pārstāvētie "Sound Tigers" uzvarēja ar 5:1.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!