Foto: DELFI

Ar rezultatīvu piespēli Slovākijas hokeja čempionātā piektdien izcēlās Latvijas aizsargs Aleksandrs Jerofejevs, tomēr viņa un Māra Jasa pārstāvētā Bratislavas "Slovan" komanda piedzīvoja zaudējumu.

Aizvadītajā mačā "Slovan" savā laukumā ar rezultātu 3:4 (1:1, 2:1, 0:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Banskas Bistricas HC 05 komandai.

Spēles 35.minūtē Jerofejevs palīdzēja gūt vārtus Martinam Štajnoham, kurš tajā brīdī izvirzīja "Slovan" komandu vadībā ar 3:2.

Savukārt Jass, kurš laukumā atgriezās pēc divu spēļu izlaišanas, statistikas rādītājos ne ar ko neizcēlās.

Aizvadītajā cīņā Jerofejevs spēlēja trešajā aizsargu pārī, bet Jass - ceturtajā aizsargu pārī.

Pēcspēles metienu sērijā uzvaras vārtus guva HC 05 vienības uzbrucējs Filips Nemčeks.

Kā ziņots, pirms šīs sezonas Jerofejevs uz pārbaudes laiku pievienojās Zviedrijas augstākās hokeja līgas "Elitserien" klubam "Timra", tomēr tā laikā pagājušā gada septembrī guva ceļgala krustenisko saišu traumu. Pagājušā gada nogalē Latvijas aizsargs kļuva par "Slovan" hokejistu.

Savukārt Jass pagājušā gada augusta sākumā ar "Slovan" noslēdza pārbaudes laika līgumu uz vienu mēnesi, bet pēc tam tas tika pagarināts līdz šīs sezonas beigām.

Slovākijas čempionāta kopvērtējumā "Slovan" ar 80 punktiem 41 spēlē šobrīd ieņem otro vietu, par astoņiem punktiem atpaliekot no līdervienības "Košice", kas aizvadījusi 42 mačus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!