Foto: F64

Amerikas hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta pēdējā spēlē svētdien ar rezultatīvu piespēli izcēlās latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš, tomēr viņa pārstāvētā Jūtikas "Comets" piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 2:4 Binghemptonas "Senators".

Ķēniņš ar piespēli piedalījās šī mača pirmo vārtu guvumā 13. minūtē, bet maču viņš pabeidza ar trim metieniem pa vārtiem, divām soda minūtēm un neitrālu lietderības koeficentu.

Tikmēr Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Sanhosē "Barracuda" ar 6:0 sagrāva Stoktonas "Heat". Latviešu uzbrucējam šajā mačā pozitīvs lietderības koeficents +1.

Vēl Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" komanda ar 1:2 pēcspēles metienos zaudēja Heršijas "Bears". Bļugers reizi meta pa vārtiem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficentu.

Tikmēr Sirakūzas "Crunch" bez Kristera Gudļevska vārtos ar 2:5 zaudēja "Phantoms" hokejistiem. Vēl Portlendas "Pirates" bez Riharda Bukarta ar 3:1 pārspēja Springfīldas "Falcons".

Līdz ar to kļuvis zināms, ka no latviešu pārstāvētajām komandām Kaldera kausa izcīņā jeb izslēgšanas spēlēs iekļuva Ķēniņa "Comets", Jevpalova "Barracuda", Bļugera "Penguins" un Bukarta "Pirates". Gudļevskim un "Crunch" AHL sezona noslēdzās bez izslēgšanas cīņām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!