Foto: AFP/Scanpix
Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Filadelfijas "Flyers", kuru pārstāv arī Oskars Bārtulis, krievu hokejists Nikolajs Žerdevs pēc strīda ar sievu sabojājis savas dzīvesbiedres automašīnu, vēsta Krievijas masu mediji.

Incidents noticis Maskavā netālu no kāda restorāna, kurā pāris vakariņoja. Pie galdiņa jau starp dzīvesbiedriem izcēlās strīds, pēc kura Žerdeva sieva piecēlās un atstāja restorānu. Sportista sieva gan tālu nav tikusi, jo iekļuvusi sastrēgumā, bet Žerdevs noķēris savu sievu. Tā kā viņa sieva bija ieslēgusies un hokejists nav ticis mašīnā, tad viņš paņēmis netālu esošo metāla stieni un sācis dauzīt mašīnu.

Žerdeva sievai tomēr izdevies aizbraukt, un viņa vēlāk vērsās arī policijā. Vietējās policijas nodaļas darbinieki apliecinājuši, ka saņemta sūdzība un ir ierosināta lieta par bojājumu nodarīšanu īpašumam. Lai gan Žerdeva sieva iesniegumā arī sūdzējusies par izteiktajiem draudiem, policija uzskata, ka nav pietiekoši iemeslu, lai sportistam izvirzītu apsūdzības par draudu izteikšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!