Uzvaru Latvijas atklātā hokeja čempionāta spēlē sestdien izcīnīja "Ozolnieki/Monarch" komanda, kas savā laukumā ar rezultātu 3:1 (1:0, 2:0, 0:1) uzvarēja "SMS Credit" vienību.

Šī "Ozolnieki/Monarch" komandai bija devītā uzvara deviņās spēlēs un kopvērtējumā tā no saviem tuvākajiem sekotājiem atrāvās jau par septiņiem punktiem.

Šajā spēlē uzvarētājiem vārtus guva Ēriks Bisenieks, Jānis Ozoliņš un Aleksejs Širokovs, bet "SMS Credit" komandā vienīgo reizi precīzs bija Mareks Jass.

Citā spēlē sestdien uzvaru izcīnīja "Rīga/Prizma" komanda, kas savā laukumā ar rezultātu 6:4 (1:4, 1:0, 4:0) uzvarēja Lietuvas vienību Elektrēnu "Energija-Orakulas".

Uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva Mārcis Zembergs un Rihards Remiņš, bet pa vienam precīzam metienam izpildīja Ričards Bērziņš un Artūrs Savrinovičs.

Kopvērtējumā pēc sestdienas mačiem "Ozolnieki/Monarch" ar 27 punktiem saglabāja pirmo vietu, bet "SMS Credit" ar 20 punktiem deviņos mačos atrodas pozīciju zemāk.

Trešajā vietā ar 19 punktiem deviņās cīņās ir "Liepājas metalurgs 2", bet ceturtā ar 17 punktiem septiņos mačos ir "Zemgale"/JLSS komanda.

Piektajā vietā atrodas Daugavpils "Latgale" vienība, kuras kontā ir 11 punkti septiņās spēlēs, "Enerģija-Orakulas" izcīnījusi astoņus punktus desmit spēlēs un ieņem sesto vietu, bet septītajā pozīcijā ar pieciem punktiem deviņos mačos ir "Rīga"/LSPA.

Astotajā pozīcijā ar četriem punktiem deviņās cīņās ir "Rīga/Prizma", bet pēdējā, devītajā vietā atrodas "Ogre" hokejisti, kuru kontā trīs punkti septiņās spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!