Foto: F64
"Liepājas" komanda sestdien izcīnīja uzvaru "Optibet" Hokeja līgas (OHL) regulārā čempionāta mačā starp divām turnīra pastarītēm.

"Liepāja" savā laukumā ar rezultātu 5:2 (0:1, 3:1, 2:0) pārspēja "Lido".

Liepājniekiem divus vārtus guba Bruno Zabis, bet pa reizei precīzi bija Endijs Butāns, Dmitrijs Korņilovs un Oļegs Ļaščenko. Korņilovam šajā mačā bija arī viena rezultatīva piespēle, bet divos veiksmīgos uzbrukumos asistēja Iļja Žučkovs.

Viesiem vārtus guva Igors Maloļetkins un Bulats Gaļimovs.

OHL kopvērtējumā pirmā ar 53 punktiem 22 spēlēs ir "Mogo", bet 47 punkti 24 mačos ir "Prizmai". Aiz abām vadošajām komandām ar 41 punktu 23 spēlēs ir "Zemgale"/LLU, bet pirmo četrinieku ar 40 punktiem 23 dueļos noslēdz čempione "Kurbads".

Tālāk ar 33 punktiem 22 mačos seko Hokeja skola "Rīga", sestā ar 22 punktiem 24 cīņās ir "Liepāja", kamēr četri punkti 22 spēlēs ir "Lido" vienībai.

OHL regulārajā čempionātā septiņas komandas aizvadīs sešu apļu turnīru, katrai vienībai nospēlējot pa 36 spēlēm. Pamatsacensības noslēgsies 2019.gada 2.martā.

Izslēgšanas mačos iekļūs četras labākās vienības.

Pusfinālu uzvarētāji tiks finālā, kur cīnīsies par zeltu, savukārt trešo vietu ieņems tā komanda, kas ieņems augstāku pozīciju regulārajā turnīrā. Čempionāta uzvarētājkomanda saņems ne tikai Latvijas čempionu kausu, bet arī iespēju pārstāvēt Latviju Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) rīkotajā Kontinentālajā kausā.

Iepriekšējās OHL sezonas finālā "Kurbads" sērijā ar 4-0 uzvarēja "Zemgale"/LLU vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!