Foto: Mango

Latvijas hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans esot gatavs atvainoties Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas ”Dinamo” vadībai par saviem izteikumiem, nodēvējot viņus par nekompetentiem amatieriem.

Atgādinām, ka Rīgas ”Dinamo” asi reaģēja uz Lipmana izteikumiem, un paziņoja, ka turpmāk nesadarbosies ar LHF. Savukārt piektdien klubs informēja, ka uz gaidāmajām Latvijas izlases pārbaudes spēlēm pret Krievijas otro izlasi neatvēlēs tam piederošo hokeja ekipējumu.

”Piekrītu, , ka mani izteikumi bija pārāk emocionāli un stingri. Iespējams, kāds to uztvēra pārāk sasāpināti. Esmu gatavs atvainoties,” intervijā laikrakstam ”Telegraf” sacīja Lipmans. ”Šobrīd nav īstais laiks apvainoties, nav īstais laiks kārtot rēķinus. Latvijas izlase un ”Dinamo” ir vienots organisms.”

”Izveidojusies situācija ir vienkārši nenormāla,” uzsvēra LHF prezidents.

Latvijas hokeja izlase 9. un 10.novembrī "Arēnā Rīga" aizvadīs pārbaudes spēles pret Krievijas otro izlasi. Tās būs pirmās pārbaudes spēles pirms februārī Rīgā paredzētā Soču olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!