Foto: F64

Latvijas U-20 hokeja izlasei pirmajā spēlē par vietas saglabāšanu pasaules čempionāta elites divīzijā pietrūka ticības saviem spēkiem, uzskata valstsvienības galvenais treneris Ēriks Miļuns.

Jau vēstīts, ka Latvijas izlase pirmajā spēlē par vietas saglabāšanu elites divīzijā ar rezultātu 1:2 piekāpās Somijas valstsvienībai. Nākamā pārspēle par vietu augstākajā divīzijā notiks otrdien, 3. janvārī, bet, ja būs nepieciešams trešais mačs, tas norisināsies 5. janvārī.

"Diemžēl, ar cienīgu izskatīšanos mums bija par maz. Protams, ka jebkurā citā situācijā rezultāts 1:2 pret pasaules čempioniem noteikti būtu labs sniegums, bet šobrīd tāds sniegums mūs neapmierina," uzsvēra Miļuns, kurš citēts Latvijas Hokeja federācijas (LHF) mājaslapa. "Spēle nebija sliktākā, bet nebija arī labākā. Pietrūka mums ticība sev, ka mēs to varam. Pietrūka uzbrucēju līšana uz vārtiem. Varējām un vajadzēja nospēlēt labāk. Centīsies rīt, kad vairs atkāpties nav kur, parādīt vislabāko sniegumu."

Latvijas izlasē vienīgos vārtus guva Maksims Ponomarenko, un viņš uzsvēra, ka līdz uzvarai pietrūka nedaudz.

"Forši ir iemest golu, bet diemžēl zaudējām, tādēļ sajūtas nav tās labākās. Brīžiem mēs spēlējām labi, brīžiem varējām daudz labāk. Nedaudz pietrūka, lai vinnētu šodien. Lai uzvarētu otrdien, ir jāmācās no savām kļūdām," sacīja Ponomarenko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!