Foto: F64

Latvijas hokeja izlases treneru korpusā Artūra Irbes vietā varētu strādāt Sergejs Naumovs, ceturtdien vēsta laikraksts "Diena".

Latvijas Hokeja federācija (LHF) trešdien oficiāli pārtrauca attiecības ar vārtsargu treneri Irbi, kurš bija paudis tādu vēlmi. Kā laikrakstam "Diena" izteicās LHF prezidents Kirovs Lipmans, Irbes vietā plānots piesaistīt citu bijušo Latvijas vārtsargu Sergeju Naumovu, kurš šobrīd strādā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Doņeckas "Donbass".

Atgādinām, ka pirms mēneša Irbe vērsās pie LHF ar paziņojumu, ka vēlas pārtraukt līguma attiecības ar LHF. "Ar šo vēlos paziņot, ka pārtraucu līguma attiecības ar Latvijas Hokeja federāciju. Tā kā LHF prezidents Kirovs Lipmans ir atklāti norādījis uz manu neatbilstību Latvijas izlases trenera amatam, atsaucoties uz kādu mistisku Izglītības ministrijas prasību, tāpat no LHF puses tā prezidenta personā vairākus mēnešus nav izpildītas līguma saistības, neredzu par iespējamu turpmāko darbību K. Lipmana vadītajā sabiedriskajā organizācijā. Par šo lēmumu esmu informējis arī izlases galveno treneri un federācijas amatpersonas. Tajā pašā laikā arī turpmāk neliegšu padomu un zināšanas Latvijas hokejistiem, ko daru joprojām un esmu darījis arī iepriekš," savā paziņojumā norādīja Irbe.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!