Foto: LETA

Latvijas hokeja izlases treniņiem pirms pasaules čempionāta pievienojies uzbrucējs Roberts Bukarts, vēsta Latvijas Hokeja federācija.

Aizvadītajā sezonā Bukarts spēlēja Čehijas čempionātā, kur sezonu sāku Triņecas "Ocelari". Šajā vienībā viņš 33 spēlēs guva piecus vārtus un izdarīja 14 rezultatīvas piespēles, bet tad viņš pārgāja uz Prāgas "Sparta", kur 14 spēlēs guva divus vārtus un izdarīja piecas rezultatīvas piespēles. Savukārt četrās izslēgšanas spēlēs viņš pie punktiem netika.

Bukarts piedalīsies treniņos Rīgā, savukārt valstsvienība bez vairākiem citiem līderiem dosies uz Franciju, kur aizvadīs pirmās divas pārbaudes spēles.

Tā kā Latvijas nacionālā valstsvienības galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Omskas "Avangard" turpina spēlēt Gagarina kausa izcīņas finālā, Latvijas izlases groži šobrdī uzticēti Artim Ābolam, Edgaram Masaļskim un Valērijam Kuļibabam. Savukārt par fizisko sagatavotību kā vienmēr rūpējas Ēriks Visockis.

Pēc pārbaudes spēlēm ar Francijas izlasi 19. un 21. aprīlī Latvijas izlase savu skatītāju priekšā 24. un 25. aprīlī "Arēna Rīga" uzņems Krieviju. Šajos mačos jau varētu spēlēt arī komandas līderi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!