Foto: F64

"Prezidents aizvien tiek nemitīgi šantažēts", "LFF ir slinku un liekulīgu personu pūznis" – ar tik agresīviem apgalvojumiem nesen sociālajos tīklos klajā nāca futbola skolas "Metta" līdzdibinātājs un ģenerālsekretārs Ģirts Mihelsons. Viņš ne reizi vien sporta sabiedrībā izcēlies ar agresīviem izteicieniem, kas ne vienmēr bijuši pamatoti ar kādiem argumentiem, tomēr Latvijas Futbola federācija (LFF) ne reizi nav vērsusies pret Mihelsonu vai "Mettu" par Latvijas futbola tēla graušanu.

LFF prezidents Vadims Ļašenko par pārmetumiem no Mihelsona puses daudz neuztraucas un tos neuztver nopietni.

"Negribu kaut kādas baumas komentēt. Ja LFF valde izskatīs, tad apspriedīsim, bet tā, domāju, ka nē. Man ir daudz citu darbu un nav laika, lai nodarbotos ar kaut kādām Ģirta baumām. Es pats nevērsīšos pret Ģirtu, jo mēs esam futbola saime," savu nostāju saistībā ar apvainojumiem pauda Ļašenko.

Pats Mihelsons savā rīcībā nesaskata ētikas normu vai kādus citus pārkāpumus. "Nu, es tagad pāreju pie sarkanās gaismas. Nu, tu mani sodīsi? Nu, tu rakstīsi par to? Atkal mani sodīs ar 360 eiro? Nu un kas? Kaut kādi murgi," agresīvā tonī saistībā ar iespējamiem ētikas pārkāpumiem atcirta Mihelsons.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!